Raskaan sarjan yrityskauppakoulutusta

Taloushallintoliitto järjestää 25.10. Verosuunnittelun tehopäivän, jonka teemana on yrityskaupat. Kouluttajina ovat maamme parhaat asiantuntijat.

20.8.2018 Satu Korpela

Myynkö yritykseni liiketoiminnan vai omistamani osakkeet – ja kumpi on verotuksellisesti edullisempaa? Miten yrityskaupan eri toteutusvaihtoja käsitellään tulo- ja arvonlisäverotuksessa? Entä, mitä kannattaa huomioida sukupolvenvaihdostilanteessa?

– Tilitoimistoille näitä kysymyksiä tulee aika ajoin eteen myyntiä harkitsevalta yrittäjältä, sanoo johtava asiantuntija Markku Ojala Taloushallintoliitosta.

– Lähdemme vastaamaan näihin kysymyksiin nyt toista kertaa järjestettävässä Verosuunnittelun tehopäivässä 25.10.2018, kertoo Markku Ojala.

Yrityskauppa on päivän teema ja siihen pureudutaan useasta eri näkökulmasta. Kouluttajiksi on kutsuttu raskaan sarjan asiantuntijoita. Mukana on

  • Kari Alhola, KTM, veroasiantuntija
  • Kari Hoppu, KTT, OTL, VT, professori
  • Jaakko Ossa, finanssioikeuden professori OTT, varatuomari
  • Petri Salomaa, arvonlisäveroasiantuntija
  • Tapio Tikkanen, KLT, KTM
  • Risto Walden, KLT, KTL

Päivän puheenjohtajana toimii verotuksen ja kirjanpidon johtava asiantuntija Markku Ojala.

Tällä kokoonpanolla tarjoamme taloushallinnon ammattilaisen työkalupakkiin vankkoja välineitä yrityskaupan vero- ja kirjanpitokysymysten syvempää hallintaa varten. Koulutus on kuitenkin avoin ja tarjoaa ajantasaista tietoa taloushallinnon ammattilaisten lisäksi myös kaikille niille, joita päivän aiheet kiinnostavat.

Viime vuoden tehopäivä palautteiden mukaan koulutuksesta saatua oppia pystyi hyödyntämään heti omaan työhön ja varmuus lisääntyi.

 

 

OsaaminenUusimmat Artikkelit
Katso kaikki

Haluatko kuulla lisää liiton jäsenyydestä?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

  • tai