Taloushallintoliitto mukana Y-Studiossa

23.8.2016

Taloushallintoliitto on aloittanut yhteistyön yrittäjille tarkoitetun uutis- ja tietokanava Y-Studion kanssa.

Y-Studion tavoitteena on uutisoida tärkeistä laki- sekä veromuutoksista ja antaa työkaluja yrittäjille. Lisäksi Y-Studio nostaa esiin mielenkiintoisia yrittäjiä, jotka kertovat parhaista päätöksistä, tehdyistä virheistä ja tärkeistä opeista.

Y-Studion sisällöt tuottaa Hube Helsinki Oy, jonka taustalla ovat Yrittäjä­medioiden entinen päätoimittaja Kimmo Koivikko, Alma360:n entinen toimitusjohtaja Petri Läntinen ja Alma360:n kehityspäällikkö Markku Rimpiläinen.  

– Y-Studio on uutis- ja tietokanava yrittäjille, sillä haluamme auttaa yrittäjiä heidän arjessaan. Sen takia annamme apua yrittäjän liiketoiminnan kehittämisessä, kerromme tärkeistä liiketoiminnan riskeistä ja uutisoimme lainsäädännön sekä verotuksen muutoksista. Pääosissa ovat yrittäjät ja parhaat asiantuntijat. Tärkeää on nimenomaan antaa ratkaisuja ja virikkeitä, Kimmo Koivikko kertoo.

Taloushallintoliitto on mukana tuottamalla aiheita, antamalla asiantuntijakommentteja ja jakamalla sisältöä. Lähdimme mukaan Y-Studioon siksi, että se on kanava, jonka kautta yrittäjät pääsevät käsiksi sellaisiin uutisiin, neuvoihin ja vinkkeihin, jotka muutoin saattaisivat hukkua uutisvirtaan.

– Tällaiselle uutis- ja tietokanavalle on selvä tarve. Yrittäjät tarvitsevat tietoa ja apua arkeensa. Vastaamme siis kysyntään. Perinteiset valtamediat eivät käsittele näitä aiheita riittävän syvällisesti eivätkä säännöllisesti, Koivikko summaa.

Taloushallintoliitto seuraa tarkasti lakimuutoksia ja antaa asiantuntijalausuntoja lakien valmisteluhetkellä. Lisäksi liiton verkostossa on asiantuntevia jäseniä, jotka myös näkyvät asiantuntijoina Y-Studiossa.

– Taloushallintoliiton asiantuntijat tietävät ensimmäisinä ja parhaiten lainsäädännön sekä verotuksen muutosten vaikutukset yritysten arkeen. Kun yhdistämme eri asiantuntijat samaan verkostoon ja jaamme tietoa eteenpäin, palvelemme parhaiten kohdeyleisöämme eli yrittäjiä. Yhteinen verkosto takaa myös sen, että tieto leviää mahdollisimman laajalle. Se palvelee myös kumppaneita, sillä heidän asiantuntemuksensa nousee paljon suuremman yleisön tietoisuuteen. Samalla voimme ohjata Y-Studiosta liikennettä esimerkiksi Taloushallintoliiton tarjoamiin syvempiin sisältöihin, Kimmo Koivikko kertoo.

Y-Studiota isännöivät Fennia, Henki-Fennia, INFRA ry, MaRa ry ja Taloushallintoliitto. Fennia vastaa kustannuksista. Yrittäjät saavat kaikki uutiset ja tiedon ilmaiseksi.

www.ystudio.fi

PoiminnatUusimmat Artikkelit
Katso kaikki

Haluatko kuulla lisää liiton jäsenyydestä?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

  • tai