Sanoista tekoihin

23.8.2017
Antti Soro
Antti Soro Taloushallintoliiton toimitusjohtaja

Tätä kirjoittaessani uskallan ylpeänä todeta liittomme saaneen uuden, isomman vaihteen silmään. Hyvä asiakaspalaute Kesäpäiviltä oli osoitus koko tiimimme sitoutumisesta ja rohkeudesta uudistua. Muutokset ja vahvistukset liiton toimiston organisaatiossa on nyt toteutettu. Näistä viimeisimpiä ovat täysipäiväisen tarkastuspäällikön onnistunut rekrytointi ja tilitoimistotarkastuksen uudistaminen, josta tarkemmin Janne Fredmanin ja Jarmo Castrénin jutussa.

Teimme toimistolla myös konkreettisen remontin, ja kirjaimellisesti kaadoimme seinät ja täytimme poterot. Halusimme varmistaa tiedon kulkemisen toimistolla sekä luoda uuden kohtaamispaikan niin jäsenille kuin yhteistyökumppaneille – kasvokkain tai tarvittaessa moderneja etäyhteyksiä hyödyntäen. Iso kiitos kaikille teille, jotka pääsitte paikalle toimiston tupareihin juhlistamaan asiaa ja avaamaan uutta toimintakautta! Kuvat ja tunnelmat tupareista löytyvät sivuiltamme, tähän lehteen ne eivät vielä ehtineet. Päivitetty koulutuskalenterimme tähtää enemmän lisäarvon tuottamiseen asiakkaillenne, sisältäen muun muassa lokakuisen Verotuksen Tehopäivän, josta tarkemmin Markku Ojalan artikkelissa sivulla 11.

Uusi, entistäkin laaja-alaisempi hallituksemme on nyt kokoontunut ensimmäistä kertaa ja uudistanut asiantuntijatyöryhmien rakenteen ja kokoonpanon. Kaikki jo tehdyt ja tekeillä olevat toimenpiteet tähtäävät vain ja ainoastaan edustamamme alan kiinnostuksen, arvostuksen ja laadun parantamiseen. Olemme myös lanseeraamassa rohkeaa mainoskampanjaa, jotta myös teidän nykyiset ja potentiaaliset uudet asiakkaanne, PK-sektorin yrittäjät tunnistaisivat auktorisoidun tilitoimiston paremmin.

Nyt jos koskaan on sinun vuorosi, ja jopa velvollisuutesi, olla meihin yhteydessä. Anna suoraa palautetta kehityksestä ja esitä uusia ajatuksia ja ideoita, jotta voimme varmistua vievämme sinun liittoasi oikeaan suuntaan. Keskustelen kanssasi mielelläni puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti esimerkiksi Tilitoimistopäivillä, jotka järjestetään syksyn aikana 12 eri paikkakunnalla.

Nähdään Tilitoimistopäivillä!

PääkirjoitusUusimmat Artikkelit
Katso kaikki

Haluatko kuulla lisää liiton jäsenyydestä?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

  • tai