Malja 50-vuotiaalle!

21.5.2018
Antti Soro
Antti Soro Taloushallintoliiton toimitusjohtaja

Taloushallintoliiton 50-vuotisjuhlakausi huipentuu Kesäpäivien illalliseen Helsingissä kesäkuun 5. päivän iltana. Silloin huomioimme erityisesti toimialan kehittymistä ja asiantuntijuutta edesauttaneita vaikuttajia. Haluamme korostaa heitä, joiden ansiosta Suomessa on maailmaan parhaat, kustannustehokkaimmat ja asiakkailleen eniten lisäarvoa tuottavat tilitoimistopalvelut! Lukaise liiton 50-vuotishistoriasta kertova juttu sivulta 10, niin saat vihiä kunnianosoituksen saajista.

Keski-iän ylittänyt liitto on itsekin kuin voimiensa tunnossa oleva 50-vuotias mies tai nainen. Avioliitto on kunnossa: toisen työtä arvostava ja mielipiteet huomioon ottava sekä yhä enemmän yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tekemistä tunnistava. Onnellisen liiton salaisuus ja resepti on antaa tarpeen tullen tilaa toiselle ja kestää myös hetkelliset erimielisyydet, joista tilintarkastusrajoista keskustelu on vahvimmin ollut pinnalla tänä vuonna. Hyvässä avioliitossa hetkelliset erimielisyydet vain vahvistavat ja tiivistävät suhdetta.

Keski-iän ylittänyt Taloushallintoliitto on itsekin kuin voimiensa tunnossa oleva 50-vuotias mies tai nainen.

Liiton lapsista osa on jo vihdoin muuttanut pois kotoa ja he pärjäävät nykyään omillaan. Yksi heistä, Airolan Sirpa jäi upean 30-vuotisen uran jälkeen ansaitulle eläkkeelle. Tästä lapsestaan liitto on erityisen ylpeä ja aina tilaisuuden tullen kertoo Sirpan saavutuksista muille, kuten kaikki ylpeät vanhemmat. Liiton oma kotikin on juuri remontoitu ja hohkaa nyt uuden karheana ja kiiltävänä tarjoten toimivammat tilat kohtaamisiin koulutus- ja edustustilaisuuksissa. Tyytyväisenä liitto katselee uutta kotiaan ja kiittää onneaan, että tuli aikoinaan ostettua se oma koti hyvästä taloyhtiöstä, parhaalla mahdollisella sijainnilla.

Liitto on myös pitänyt hyvää huolta terveydestään ja näyttää nyt 50-vuotiaana paremmalta kuin koskaan. Juhlavuonna liitto jatkoi lihastensa kasvattamista rekrytoimalla lisää asiantuntijoita ja johtajia.

Nyt, kun liiton oma ja ympäröivä talous kasvaa kohisten, sen itsetunto on kohentunut, ulkonäkö edustavampi, taloudellinen tila turvattu, on hyvä hetki ottaa vastaan uusia haasteita. Osa vanhoista tutuista kuvioista pitää uskaltaa jättää taakse ja lähteä rohkeasti kohti uutta. Niitä liitolle tuovat uudet, erilaiset jäsenet ja asiakkaat, kuten julkishallinnon taloushallintoa tuottavat, kuntien omistamat taloushallinnon palvelukeskukset ja palkkahallinnon ulkoistuksiin erikoistuneet palveluntarjoajat. Vilkaise sivun kuusi listaus uusista yhteistyöjäsenistä ja lue Tuomas Lehtosen juttu kuntasektorin taloushallinnosta, niin saat vihiä liiton uusista tulevista jäsenistä.

Juhlavuoden kunniaksi liitto pisti tuulemaan. Jäsentoimistojen tarkastusmallin prosesseineen uudistettiin, KLT-tenttiin ilmoittautumista helpotettiin ja PHT-tentti avattiin muillekin kuin koulutusohjelman suorittaneille. Uusia valmennusohjelmia avattiin robotiikasta yrityksen arvonmääritykseen ja samalla lisättiin liiton julkaisujen levikkiä, vain muutaman tärkeimmän mainitakseni.

Joten nyt on syytä juhlia ja kohottaa malja kuplivaa, juhlistaa liiton 50 vuoden saavutuksia ja olla ylpeä loppukiristä ja vain nauttia hetkestä… Kippis!

Antti

PääkirjoitusUusimmat Artikkelit
Katso kaikki

Haluatko kuulla lisää liiton jäsenyydestä?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

  • tai